Skip to content

ноември 3, 2023

Интервју со поетот Блаже Петревски – Ендемион: „За мене поезијата претставува најсвето нешто што постои на овој свет“

Ни претставува чест и задоволство што имаме можност да поразговараме со македонскиот поет Блаже Петревски … Прочитај повеќе