За блогот

„Крајбрежје“ – еден поинаков блог, кој во поинаквоста вие го засакавте и го поддржувате секојдневно. 

„Да го негуваме пишаниот збор, литературното творештво и култура, да ги поддржиме македонските автори во нивната творечка дејност, но да не ги заборавиме и светските автори кои играат важна улога во современата книжевност, како и останатите автори од сите книжевни правци кои твореле во различни епохи“ – мотото на блогот.

Порака дo читателот: Вие сте на вистинско место доколку сте љубители на пишаниот збор и знаеме дека ќе се вратите повторно. Ви гарантираме дека времето кое го посветувате на нашата страна нема да ви биде залудно потрошено!
Нашата цел – промовирање на литературата (пишаниот збор), споделување на мисли, ставови и книжевни разговори, известувања за актуелни конкурси или накратко духовно збогатување на секој еден кој има пристап до интернет и го чита нашиот блог.

Ова е книжевно катче во кое може да се пронајде секој љубител на пишаниот збор, а и на културата.
Без вашиот фидбек ние би пишувале само за себе и никој не би имал пристап до нашите размисли.
„Крајбрежје“ е онлајн заедница која ја сочинуваме ние кои стоиме зад него, но и сите вие што допринесувате да имаме разновидни содржини.

Драги
читатели  ви благодариме за посетата и за времето што го одвојувате читајќи го нашиот блог. Ни значи секој ваш коментар, пофалба, критика и предолг.

1 thought on “За блогот”

 1. Jessica Brantley напиша:

  Hi,

  I came across your website and I was wondering if you might be open to 2 Free Months of SEO (Search Engine Optimization) help. My team and I have been helping business owners like you achieve Top search results for over 10 years now.
  From time to time we offer this “2 Free SEO Months” as a way of introducing ourselves to new businesses.
  It’s completely free- no cost, no catch, no strings, no credit card.
  What do you think? Would that be ok?
  To start, we would hop on a Zoom call to go over exactly what we plan to do and to answer any questions you may have.
  What’s your availability for a 10-minute Zoom Call (I am booking a week or two out)? Day of week? Time?

  Thank you in advance,
  Jessica Brantley

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *