Skip to content

животни правила

7 златни правила од рускиот психотерапевт Андреј Курпатов: „Никогаш немојте да префрлате одговорност“

Андреј Курпатов познатиот руски доктор психотерапевт, писател и колумнист со многу публикации, ги прикажа златните … Прочитај повеќе