Skip to content

„Излегувањето од сенка (Тајното женско училиште)“

Интервју со Дијана Петрова: „Секојпат оставам читателите да си извлечат порака од книгата“

На наше големо задоволство овојпат поразговаравме со младата македонска писателка и професорка Дијана Петрова. Поводот … Прочитај повеќе