Skip to content

ликовен уметник

Во рамки на фестивалот за литература и илустрација за деца „Литера“ ќе се одржи изложба на илустрации од Димитар Кондовски

Во рамките на второто издание на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“, … Прочитај повеќе