Skip to content

промоција на книга

Промоција на книгата „Патот на водата“ од Гордана Каракашевска на 12 декември во Градска библиотека „Браќа Миладиновци“

На 12 декември во спомен-собата на Миладиновци во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“-Скопје во 19 часот … Прочитај повеќе