Skip to content

Силвана Димитриевска

„Здолниште од пеперутки“ од Силвана Димитриевска е првонаградениот расказ на конкурсот „РАСКАЖУВАМ ФОТОГРАФИЈА 2021“

„Здолниште од пеперутки“ од Силвана Димитриевска (напишан според тема/фотографија: Жената Еврејка) е првонаградениот расказ од … Прочитај повеќе