Skip to content

слика

Кабаре

Врата, зад неа… тропот на моите каубојки. Оддекнува до сепарето пред кое заносно танцуваш. Подиумот … Прочитај повеќе

Сон

  • by

Доживував соната по патот маглив

Автопатот изгубен вреснува, болно

Болот се губи во аголот правлив… Прочитај повеќе