Skip to content

јапонски поетски форми

Јапонски поетски форми на литературната работилница „Креативно пишување“ 2020 (втор дел)

На литературната работилница „Креативно пишување“ чијшто предавач и ментор беше Марина Мијаковска учесниците имаа можност … Прочитај повеќе