Поезија

Блескај

Да заблескаш одвнатре е голем предизвик нели?
Светкај за мене, биди ми ѕвезда водилка.
Заблескај во полн сјај, во заслепувачка светлина.
Блескај во мракот и осветлувај ми го патот кој треба да го изодам.
Ти си мојата светлина која ми ги буди сите заспани емоции.
Ти си мојата светлина која ми го прави денот посветол, а ноќите блескави.
Блескај за мене ти, како што најдобро знаеш.

http://www.youtube.com/watch?v=ZUWvXERYJfk

Image

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје