Поезија

Затоа што

Затоа што така требало да биде.

Затоа што небото е сино.
Затоа што постоиш ТИ.
Затоа што ветерот ти ја мрси косата.
Затоа што си сега тука и го читаш ова.
Затоа што си ОВДЕ со некоја причина.
Затоа што знаеш што сакаш.
Затоа што знаеш што не ти треба.
Затоа што сакаш да бидеш успешен.
Затоа што уживаш во музиката.
Затоа што не знаеш дали си вљубен.
Затоа што си среќно заљубен.
Затоа што го сакаш.
Затоа што ја сакаш.
Затоа што можеш.
Затоа што знаеш.
Затоа што заслужуваш.
Затоа што веруваш.
Затоа што СИ.
Уште милион зошто и уште толку затоа што. 🙂

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје