Да бев ѕвезда(трет дел)

Да бев ѕвездата

што сјае во ноќите

ќе ти намигнев.

 

Со темнината

единствен е придружник

горе на небо.

 

Да бев ѕвездата

што трепери горе на

тој небесен шир.

 

Да бев ѕвездата

што сјае во ноќите

ќе ти намигнев.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели