Skip to content

Хаику поезија (11)

tumblr_loxc27GlkV1qm580bo1_500

Мирис на липа
како да ти фали нешто
есен во тебе.

Дождот паѓаше
ти требам до тебе
далеку си ти.

Напишете коментар