#3

„Секогаш ставај ги своите нозе во туѓи чевли. Ако почувствуваш болка, најверојатно така се чувствува и личноста која е нивни сопственик.“

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели