#5

„Пишувај за да бидеш разбран, зборувај за да бидеш слушнат и читај за да пораснеш!“
– Лоренс Кларк Пауел

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели