Skip to content

Интересни идеи за дрвени полици (DIY)

Денес решив да прикачам дрвени полици за книги кои доколку сакате и имате материјали можете сами да си ги направите.
Нека ви послужат како инспирација, па ако добро се снаоѓате можете и да бидете сам свој мајстор, но секогаш постои опција да ги направи мајстор или да се купат готови.

938e10e9e7114baad0dce966bbfc08d2

d2f5c6f5b2facb31605babd3d2763485

207769a76668b768b5d914bf5f11a750

interesni-idei-za-drveni-polici-(diy)

9764129bc63f950f78fd2c511589765d

0ec2b505ec51e8112a36ecbbfb291682

b0075b15c643ebbf281a7f3984bdb1e0

d2ece90ec95ef3c273630eaad9a014d9

bb7cd0d365eba86fa37c567a7791d9bd

1387b1199b29b845d69dc724b9859992

768951f74f868f9bae2a9d31b9cd8d14

5736490b503c11a009cd4d73b2dd362b

97f169f1c32222a48995aa5f2709c1ee

d48eac4029d3ad62cf65379e8ed76516

9cb7e44bddce5fd66a9423dc1b25ba55

a06dff517adc5bbfe26f9ef1b4599e1b

9523cc7cabd37ab870e95ec90047aee7

86a87df5f39e89d52ede4038d033b8c5

1ab2f59a76bd85c1d13d7693944af6dc

Напишете коментар