Зошто треба да почнеме повторно да читаме хартиени книги?

Вистинските книги ми дозволуваат да се оттргнам од себеси и да влезам во нечиј туѓ свет. Сепак, модерниот свет може да биде напорен.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели