Изгреј – Филип Димкоски (рецитал)

Повелете чуете го најново објавениот рецитал на youtube видеото подолу:

izgrej

Електронското издание на стихозбирката може да се најде на: makedonika.mk

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?