Дете заспано крај Езеро – Блаже Конески (рецитал)

Рециталот е прикачен на youtube каналот.
Прочитајте и воедно чуете што подготвиме за денес.

DSC_0755

„Дете заспано крај Езеро“ од единствениот Блаже Конески.

Пријатно читање/слушање!

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели