No me pregunten – Pablo Neruda (рецитал)

Денешен избор е видео презентација од Пабло Неруда. Стиховите ги читам на шпански јазик.
Пријатно слушање!

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели