Skip to content

Виолетова крв – Илија Карајанов

„Виолетова крв“ од македонскиот поет Илија Карајнов веќе е прочитана и објавена на каналот на јутјуб – Слушај поезија и други приказни.  Уживајте во слушањето на стиховите! Извадок од збирката „Граници во сонот“.

Виолетова крв – Илија Карајанов

Напишете коментар