Skip to content

Исповеди на еден психотичен ум – Владимир Ристевски

DSC_0141

Како за месец на љубовта и виното (Св. Трифун) ја избравме оваа книга која ја прочитав дури пред 2 години.

Плус поддршка за македонските автори кои треба да бидат испочитувани од домашната читателска публика.
Во книгата има доволни количини на љубов и алкохол, па е совршена за да биде избрана за книга на месец Февруари за оваа година.

DSC_0139

Напишете коментар