Skip to content

П.С. Те сакам – Сесилија Ахерн

За книга на месец јуни ја одбравме „П.С. Те сакам“ од Сесилија Ахерн.
Прекрасен роман кој ќе ве натера и да се смеете и да плачете истовремено.
Постои и филм адаптиран на книгата, но романот е далеку подобар од филмот.

p.s i love youНаша топла препорака доколку не сте ја прочитале.

Напишете коментар