Skip to content

Попуст во Просветно дело и саем на книга во Куманово

Месец на книгата во Просветно дело, до 70% попуст на детски книги, романи, енциклопедии, сликовници.

ПРОСВЕТНО ДЕЛО и ЈОУ Библиотека ТАНЕ ГЕОРГИОВСКИ – Куманово,
Ве покануваат на САЕМОТ НА КНИГА кој ќе се одржува во следниов период: 24.10. – 27.10. 2018, од 11 до 16 часот, во ЈОУ Библиотека ТАНЕ ГЕОРГИОВСКИ.

44536673_1854068171372937_8083249620689354752_n

44583343_1852639594849128_8878654341020385280_n
„Да го потикнеме читањето, земи книга в рака за читање без мака“, вели во видеото.

Напишете коментар