Табиетот на ветрот – Радован Павловски (видео рецитал)

Денешниот избор за читање поезија е  „Табиетот на ветрот“ од Радован Павловски.

Пријатно слушање!

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?