Skip to content

октомври 2018

Валцер

  • by

Занесен валцер со последна мисла.

Глатка голтка од отстоен Теран, бидна.

Над дирките солза надвиснала.… Прочитај повеќе

Победник

  • by

Се мислев најубава и со истегнато лице во ширина, неухранета, со изразена клучна коска, мислиш … Прочитај повеќе