Блогот доби номинација за најдобар блог на годината покрај останатите блогови

Логото на блогот

Сакаме да ве известиме и официјално дека нашиот блог е номиниран во категорија најдобар блог за 2018 година.
Вчера соопштивме на официјалната страница на блогот, а денес ја објавуваме информацијата и преку објава за да биде попрегледно.


Изборот на Сајт на Годината е проект кој има за цел да ги промовира, развива и поддржува интернет медиумите и севкупното интернет издаваштво во Македонија. Сајт на Годината ги адресира сите прашања поврзани со електронскиот медиум и простор во Македонија. Мисијата на оваа манифестација е да го подигне нивото на електронскиот медиумски простор во Македонија преку препознавање и наградување на најдобрите остварувања од разни области на електронското издаваштво и развој на интернет културата во Македонија.

 пишува на официјалниот сајт 

 Ние сакаме дополнително да соопштиме дека до вчера не знаевме дека блогот е номиниран и многу ни е драго што читателите повторно го потврдија позитивниот фидбек и нивната верност како наши редовни посетители на кои сакаме да им изразиме огромна благодарност.
Каков и да биде исходот од гласањето ние ќе продолжиме да ја остваруваме нашата „мисија“ и да го збогатуваме „интернет просторот“ со нешто поразлично.

Доколку сметате дека Крајбрежје на ДВА спортивни света заслужува да ја носи титулата „најдобар блог за 2018 година“, слободно гласајте за него и придонесете со вашето учество.

На странава: http://sajtnagodinata.mk/ ги имате сите информации подетално.

Уште еднаш од мене и од името на малиот тим ви се заблагодаруваме за номинацијата и вашата поддршка! 

Вака изгледаше атмосферата додека го пишував текстот
Крајбрежје на ДВА спротивни света

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?