Ваши дела Конкурси

Најубав

Кога бегаше од моите копнежи,

а ветрот ме стиснал меѓу меѓите,

не можев да те допрам,

ама те довикував,

ти не слушаше,

така велеше,

за повторно да се вратиш,

ама тогаш најмногу те сакав.

Ќе се доближеше до мојот здив

и нежно ќе речеше „Драга”.

Тогаш беше најубав, најубав!

Автор:
М.Н.К

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје