Македонска поезија Поезија

Од А до Ш

Акално Барам Верба Гротеска

Дистих Ѓа’олски  Елегично Живнува

Звонец Ѕуни Иритирачки Јалово

Калдрма Лилјани Љубев, Минати

Ноќта Њорка Оплакува Патник

Расеано Станав Тукашен Ќатип

Улава Фабула Хара Целта

Чадовина!!!

Џамбаз Шара… Азбуката.

Similar Posts

2 thoughts on “Од А до Ш

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје