Skip to content

април 15, 2019

Талкачи

  • by

Талкаат везден

по улиците празни,

покорени и

со лицата тажни.

Додека во прогонот

ја бараат … Прочитај повеќе

Спомени

  • by

Само така ми прелета во мислите

подлабоки од длабочината,

потемни од очите на ноќта.

Се … Прочитај повеќе