Дали треба – Јулијана Митевска

Секој плаче за нешто

како правило пишано,

секој жали за нешто

што можел, а е неостварено.

Дали треба да се плаче

дали треба да се жали

нема кој да ти каже,

а да не те излаже.

Радост, и среќа

секаде треба да има

љубов и смеа

секој секогаш да прима.

Автор:
Јулијана Митевска

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?