Ваши дела Конкурси

Дали треба

Секој плаче за нешто

како правило пишано,

секој жали за нешто

што можел, а е неостварено.

Дали треба да се плаче

дали треба да се жали

нема кој да ти каже,

а да не те излаже.

Радост, и среќа

секаде треба да има

љубов и смеа

секој секогаш да прима.

Автор:
Јулијана Митевска

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје