Конкурси

Резултати за категорија 18+ од конкурсот за поезија

Здраво на сите. Сакаме да ве известиме дека ги добивме резултатите после одлуката од комисијата. Додека резултатите за втората категорија за учесници под 18 години ќе ги објавиме дополнително кога ќе ги достават до нас.

Честитки на избраните! Станува збор за овие учесници:

Прво место освои творбата со наслов: „Ако каменот имаше душа“ од Тони Павлески

Второ место освои творбата со наслов: „Кој?!“ од Деница Србиноска

Трето место освои творбата со наслов: „Меури“ од автор со Шифра: „М“

Ќе бидат контактирани избраните.
Им благодариме на учеството на сите автори.

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје