Конкурси

Резултати за категорија под 18 години од конкурсот за поезија

Здраво на сите. Сакаме да ве известиме дека ги добивме резултатите после одлуката од комисјата. Во категоријата за учесници под 18 години како најдобри избрани се следниве творби:

Прво место освои творбата со име: „Моите сништа“ од Софија Ичкова

Второ место: „Љубов“ од Марко Стојановски

Трето место: „Интересен лет“ од Миа Стојановска

Честики до избраните! Им благодариме на сите учесници на овој конкурс.

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје