Промоција на романот „Сенката на Сонцето“ од Иван Стојановски

На 3.12.2019 г. со почеток во 19 часот во Дом на Култура „Кочо Рацин“ во Скопје ќе се одржи промоција на романот „Сенката на Сонцето Патот на мечот“ од Иван Стојановски.

Промотор на настанот ќе биде Стефан Марковски , извадоци ќе чита Драгана Левенска.

Линк кој води до фб настанот.


close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?