Skip to content

Кога заминуваш – Вукашин Ступар

  • by

Пустош во душава

А, сепак среќа

Што се случува?

Дали се навикнав?

Твоето делничење

И срцекршење

Кога повеќе

Сеќавање

Останало

Поминало

А сепак убав спомен

Буди…во мене

За нас.

Автор: Вукашин Ступар

Напишете коментар