Слушнете ги првата и втората епизода од Кулитерација

Драги читатели и слушатели, сите што ја пропуштија првата епизода од емисијата „Кулитерација“ сега можат да ја слушнат на Mixcloud – конечно е прикачена! Исто важи и за втората епизода!

Првата епизода (првото поглавје) слушнете ја овде.

Втората епизода (второто поглавје) слушнете ја овде.

 

Пријатно слушање!

 
close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?