Skip to content

,,Можеби тие ме мразат бидејќи сум најдобар”-Мисли од фудбалскиот великан Кристијано Роналдо

 • ,,Го живеам сонот од кој никогаш не сакам да се разбудам.”
 • ,,Не треба многу да зборуваме за нашите соништа. Треба да им ги покажеме на другите на дело.”
 • ,,Јас никогаш не се обидов да го прикријам фактот дека мојата намера е да станам најдобар.”
 • ,,Денеска тука се прилики за кои никој не знае дали тие повторно ќе бидат тука во иднината. Зграби ја секоја прилика.”
 • ,,Талентот без напорна работа е едно големо ништо.”
 • ,,Победата -тоа е нешто најважно за мене. Едноставно е.”
 • ,,Го гледам фудбалот како уметност и сите играчи се уметници. Ако сте врвен уметник, последната работа што би ја направиле е да насликате слика што некој веќе ја има насликано.”
 • ,,Ние можеме да им погонеме на другите. Сите ние можеме да помогнеме.”
 • ,,Ако не веруваш дека си најдобар, тогаш никогаш нема да го постигнеш она за кое си способен.”
 • ,,Можеби тие ме мразат бидејќи сум најдобар.”
 • ,,Без фудбалот, мојот живот ништо не е вреден.”
 • ,,Кога ќе загубиш една личност која многу ти значела, преживувањето на нејзината загуба е многу тешко.”
 • ,,Соништата не се оние што ,,ги гледаш” додека спиеш. Соништата се моќна работа што не ти дозволуваат да заспиеш. “
 • ,,Сакам да бидам запаметен како дел од најголемите играчи досега.”

Па? Едноставно работете напорно, бидете дисциплинирани, полни со надеж и никогаш не се откажувајте. Бидете најдобри!

Напишете коментар