Оствари го својот сон

Да живееш во минатото е еквивалентно со тоа да умираш секојдневно во сегашноста. Немој да бидеш жртва и бори се. Оствари го својот сон!

Викторија Саздовска

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?