Поетски алтернативи создадени од делчиња од секојдневието: Ако реалноста е парче леб – јас имам мармалад

Авторот на овие илустрации вели дека негова опсесија е да создава поетски алтернативи од реалноста со користење делчиња од секојдневниот живот.

Погледнете ги неговите дела во продолжение:

Извор

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели