Детско катче Песни за деца

Шега – Снежана Паноска

Априли – ли – ли
жабецот во принц се престори.
Со круна на жабешка глава
рака под рака фатени
со лиска модерна дама.

На танц отидоа весели
ќе танцува целата шума,
1 Април е ден за шеги
и сè е можно нели ???!!!

Автор: Снежана Паноска

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје