Литература Македонска поезија Поезија

Безимена

Борба во цел свет

Елегиски мисли неповикани

Злото сакаат да го прошират

Издржи!

Меѓу луѓето биди човек

Елан разбуди во тебе

Носталгија избриши.

Антологија од емоции

Преписи од животот

Еден цел том.

Соѕвездие од зборови

Налик перо и мастило

Арбитрираат во создавањето.

Наталија Наумовска

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје