Skip to content

Викенд попуст на „kupikniga“ и прв е-саем на книга од Антолог!

Од 10 до 12 Април сите книги на „Македоника литера“ се на попуст доколку ги нарачте на kupikniga.mk. Исто така онлјан книжарницата на Купи книга работи постојано, па и за време на полициски час можат да се порачуваат книги.

Додека сме кај купување книги онлајн, и од Антолог имаат прекрасна новост – првиот е-саем на книга! Вкупно 300 наслови на Антолог до 75% попуст, поделени во 5 пакети!

Првиот пакет е 3 книги за 300 денари – главно опфаќа наслови што имаат редовна цена по 200 денари, а во оваа ПАКЕТ понуда ги добивате кои било 3 книги од листата за САМО 300 денари! На следниов линк е листата од која може да се направи изборот.
Во продолежние и останатите пакети:

Пакет 2: 3 книги за 450 денари
http://www.antolog.mk/index.php…

Пакет 3: 3 книги за 750 денари
http://www.antolog.mk/index.php…

Пакет 4: 3 книги за 1050 денари
http://www.antolog.mk/index.php…

Пакет 5: 3 книги за 1350 денари
http://www.antolog.mk/index.php…

Еве го и линкот кој ќе во одведе до ценовникот, кликнете само на зборот: Ценовник

На нивната офицјална фејсбук страница од Антолог го најуваат и следново:

Понудата важи само за онлајн-нарачки преку сајтот на Антолог: www.antolog.mk

Но тоа не е сѐ!

Како што прилега на секој саем на книга, ќе ви понудиме и многу други активности:
· карантински муабети
· видеорецензии
· нови книги по специјални намалени цени како дел од пакетите
· за оние што не знаат што да си одберат - предлози од нашиот тим
· книжевно караоке
· онлајн-промоции
· предизвици и наградувања
· работилници за деца
· и уште многу други активности и изненадувања

Напишете коментар