Слушнете ја 5-тата епизода од „Кулитерација“ во која ни гостуваше Денис Бојаров

Драги читатели и слушатели, слушнете ја 5-тата епизода којашто ја снимивме во карантински услови во која имавме чест да поразговараме со Денис Бојаров за повеќе нешта. Интервјуто со него е во вториот дел каде зборуваме за неговите ангажмани, ќе имате можност да слушнете кој е Денис, која е неговата професија, што ново ќе излезе од неговто творештво. Накратко зборувавме и за книжевната група „Размена на книги и книжевни муабети“ каде тој е активен и дел од админ тимот, му поставивме уште неколку прашања, уживавме во неговиот рецитал на стиховите со наслов „Афродита“, и тој имаше нешто да им порача на нашите слушатели. Во првиот дел најмногу внимание посветивме на тековната ситуација, изолација и карантинско поминување на деновите, а на крајот соопштивме неколку поважни информации од областа на книжевноста.

За да ја ислушате целата емисија, кликнете на плеј подолу.
Пријатно слушање!

На следниве линкови можете да ги слушнете претходните епизоди (поглавја):

4-та епизода

3 епизода

2 и 1 епизода

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели