,,Победата е моја опсесија”- мисли за успехот

Што е победата? Покрај останатото таа е чувство дека си го остварил зацртаниот план на кој напорно и вредно работеше. Ти си победник само ако одлучиш да победуваш. Од тебе зависи крајниот исход. Или си победник или си губитник. Во продолжение следуваат мислите за победата. Прочитајте ги!

 

Викторија Саздовска

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?