Слушнете ја рецитацијата на „Роза“ од Софија Петковска

Претходно ги објавивме нејзините стихови насловени „Роза“ (со клик на името ќе појдете до објавата). Денес го споделуваме со вас нејзината прекрасна рецитација на истоимената песна.
Уживајте во слушањето и оставете коментар за вашиот впечаток!
Направете и subscribe на YouTube каналот од Софија за да бидете во тек со нејзините идни видеа.

Поддржете ја и на нејзината фејсбук страница.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?