Прекрасни идеи за дрвени полици што може да се направат и во домашни услови

Ви ја претставуваме галеријата која содржи идеи со полици од дрво кои можат да се направат во домашни услови доколку сте вешти со алатите. Ако не можете да ги направите сами, секогаш може да му покажете фотографија на некој мајстор и тој истиот да ви ја направи по нарчка полицата која ќе ја побарате.

Уживајте во изборот што го направивме.

Продолжува на наредната страна.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?