Вашиот глас Македонска поезија Поезија

Мир во душата – Менче Кадинец

Во продолжение прочитајте ја кратката хаику песна што ни ја испрати поетесата Менче Кадинец.

Мир во душата
Спокој во срцето
Црковна песна се в дахнува

Слични написи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Крајбрежје