Детско катче Песни за деца

Мајка-песна за најмладите

МАЈКА

 

Мајко мила,

мајко драга

ти не знаеш јас колку те сакам,

јас те сакам како цвет

како птица в лет !

Мајко мила,

мајко драга

како сонце

ти ме грееш

а како птица

разни песни ми пееш.

Similar Posts

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Крајбрежје