Spiritus simul – Наталија Наумовска (видео рецитација)

Стиховите што ги напишав за време на карантин и имавте можност да ги прочитате (линк до оригиналната објава), денес одлучив да ги прочитам и да ја направам оваа видео рецитација, односно аудио снимка со визуелно претставување на текстот.

Пријатно слушање!

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?